Tel.:
Haiyan Juxing trading Co., Ltd
Haiyan Juxing trading Co., Ltd

Nadruk bij het produceren van Ingepaste staaf, die Noten, Wasmachine, Bouten, Anker verkopen

Thuis

Haiyan Juxing trading Co., Ltd

Een paar woorden over ons
China Haiyan Juxing trading Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Haiyan Juxing trading Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Haiyan Juxing trading Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3

Haiyan Juxing trading Co., Ltd

 

Haiyan Juxing die Co., Ltd (Haiyan Julong) uitwisselen is een specialist belast met bevestigingsmiddelproductie, handel in de diensten geïntegreerde onderneming, baseert het bedrijf zich op overvloedige hoofdsterkte, de schaal van productie, perfect marketing netwerk en de kwaliteitsdienst, heeft het lof van klanten bij binnenlands en in het buitenland de laatste jaren gewonnen

 

Wij in termen van ingepaste staaf (ingepaste bar) van artikel marketing hebben een rijkdom aan productieervaring, kunnen een verscheidenheid van specificaties (DIN M3 aan M64, BSW en UNC 3/16“ to2“, enz.) verstrekken, een verscheidenheid van materiaal (koolstofstaal, roestvrij staal 304, 304, koper, enz.), een verscheidenheid van rangen (DIN 4,8, 8,8, 10,9, 12,9, enz.) producten, de maandelijkse output van 500 ton - 1000 ton. Het bedrijf registreerde JULILONG-merk, maakt hoog - kwaliteit ingepaste staaf.

 

Wij verkopen ook Noten, Wasmachines, Bouten, Drywall Schroeven, Anker etc., met inbegrip van DIN, ISO, GB en ASME/ANSI, BS, JIS ZOALS. Hoofdrangen van koolstofstaal: 4.8, 5.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9, is het belangrijkste materiaal roestvrij staal SS201, SS304, SS316 en divers speciaal roestvrij staal.

 

Wij gingen draadtrekken vooruit om type (SBP) bij binnenlands en in het buitenland de laatste jaren, super convectielijn, onthardingsoven en ander productiemateriaal, de introductie te stroomlijnen van het geavanceerde milieubescherming inleggen, het phosphating, verzepingsproductielijnen, die met perfect het testen materiaal worden uitgerust; gebruik de geavanceerde ambacht en technologie, dezich specialiseert in de productie van hoogte - draad van de kwaliteits de koude rubriek en hoog koolstofstaal, legeringsdraad, voor hardware, automobiel, machines en andere industrieën om kwaliteit van fijne lijnen en andere materiële producten te verstrekken.

 

Het bedrijf heeft ook de uitvoerige internationale ondernemingen van de handelsdienst, voor klanten verstrekt allerlei bevestigingsmiddelenproducten bij binnenlands en in het buitenland opgericht

 

De algemene manager om people-oriented van JULONG, de weg bereiden en innovatie te leiden, die de „beroeps, integriteit, win-win“ bedrijfsfilosofie aanhangen, aan de „redelijkste prijs, de perfecte dienst, de beste kwaliteitsproducten“ voor de dienst, breed gebruik in de ontwikkeling van kunst alle vrienden, hand in hand samenwerking, naar een betere toekomst te ontmoeten!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Julilong

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

In 1999, begonnen wij ingepaste staaf te produceren.

In 2004, richtten wij Standaard het Deelco. op van Haiyan Julong, Ltd, die zich in de productie van ingepaste staaf meer dan 20 jaar specialiseren.

China Haiyan Juxing trading Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

In 2007, vestigden wij Haiyan Juxing Uitwisselend Co., Ltd.

In 2017, begonnen wij draadtrekken te veroorzaken.

In 2018, richtten wij het Bevestigingsmiddelco. van Haiyan Zhongjian, Ltd op.

China Haiyan Juxing trading Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

bedrijfsdiensten

1. Professionele Fabrikant: Wij produceren slechts en het verkoopbevestigingsmiddel. Onze fabriek heeft meer 20 van de productiejaar ervaring. Wij kunnen cliënten beste prijs en snelste levertijd verstrekken.

2. Professionele Verkooptermijn: Wij hebben de termijn van 5 volkerenverkoop, hebben zij professionele verkoopkennis en iedereen meer 2years-bevestigingsmiddelervaring hebben, Elke maand onze ingenieurs leidde al verkoopmens op.

3. Professionele douanekennis: Wij voeren naar vele landen uit, zodat kennen wij hun douaneverordeningen, kunnen wij alle documenten van de ontruimingsdouane voor u doen.

 

Bedrijfteam

Opbrengstermijnen:

Wij hebben meer dan 20 arbeiders om ingepaste staaf en draadtrekken te veroorzaken, zodat is onze levertijd zeer snel.

China Haiyan Juxing trading Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Haiyan Juxing trading Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Verkooptermijnen:

Wij hebben 5 termen van de volkerenverkoop, heeft iedereen meer 2 van de bevestigingsmiddeljaar ervaring, en professionele verkoopkennis. Wij kunnen cliënten helpen alles oplossen bevestigingsmiddelvragen.

China Haiyan Juxing trading Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Haiyan Juxing trading Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Haiyan Juxing trading Co., Ltd
Road van No.2jincheng de Ontwikkelingsgebied van QinShan, HaiYan, Zhejiang China
Tel.:86-573-8640-9827
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Volledig Ingepaste Staaf Leverancier. © 2019 - 2022 all-threadrod.com. All Rights Reserved.